Terug

Vacature: Bureaumedewerker woensdag 25 augustus 2021

Vacature Bureaumedewerker (24 uur)

Vanwege het vertrek van onze collega zoeken wij vanaf medio oktober 2021 een bureaumedewerker voor 24 uur per week.

Wie zijn wij:
Al 15 jaar bereikt theatergroep PlayBack jongeren, hun ouders en docenten met interactieve en educatieve voorstellingen over onderwerpen als (online) pesten, alcohol en drugs, diversiteit, omgaan met geld en mentaal welbevinden. Jaarlijks spelen we zo’n 750 voorstellingen op middelbare scholen door het hele land en daarmee zijn we de grootste aanbieder van interactief en educatief theater in Nederland.

Wie zoeken we:
Wij zijn op zoek naar een spin in het web. Iemand met een gezellige aanwezigheid die het werk ziet liggen en meteen en secuur oppakt. Je houdt ervan om je zes collega’s te ontzorgen door alles op kantoor op rolletjes te laten lopen. Je vindt het fijn om afwisselende werkzaamheden te hebben en kan snel schakelen. 

Verantwoordelijkheden:
De baan bestaat uit twee delen, een administratief en een kantoor ondersteunend deel. Het administratieve deel bestaat uit het nakijken van de inkomende facturen en het opstellen van uitgaande facturen. Hiervoor heb je veel contact met onze acteurs, opdrachtgevers en ons boekhoudkantoor. Je taken als bureaumedewerker zijn veelzijdiger, van het bestellen van de koffie en het regelen van de schoonmaak tot het versturen van productieformulieren en het notuleren van onze vergaderingen.

Taken o.a.:
o Opstellen en versturen van facturen en herinneringen
o Nakijken en coderen van inkoopfacturen
o Versturen van productieformulieren aan opdrachtgevers
o Notuleren van kantoor vergaderingen en de RVT vergaderingen (5x per jaar in de avond)
o Kantoorbenodigdheden bestellen
o Coördinatie schoonmaak
o Behandeling inkomende post
o Communicatie met systeembeheerder
o Hotels boeken voor onze acteurs
o (Mede)organiseren van bijeenkomsten

Jij bent:
Je woont in Utrecht of omgeving en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met jongeren, onderwijs en theater. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent initiatiefrijk en flexibel. Je bent organisatorisch en communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) sterk. 

Wij willen met onze organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons team, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou.

Wat bieden wij? 
o Een jaarcontract (met intentie tot verlengen) voor 24 uur per week. Werkdagen in overleg, het is mogelijk om de uren over 4 dagen te spreiden.
o Een salaris (op basis van leeftijd en ervaring) conform de CAO Toneel en Dans schaal III.

Reageren:
Stuur vóór 13 september je CV en motivatiebrief naar info@tgplayback.nl.
De gesprekken vinden plaats op:
o    16 september a.s. (eerste ronde)
o    23 september a.s. (tweede ronde)
Mocht je aanvullende vragen hebben, bel dan met Rosanne Wielenga (productieleider en zakelijke ondersteuning) op 030-2027024.

Ken je iemand die geschikt is?
Deel de vacature via LinkedIn of Facebook