Terug

Première LIKE ME BASIS in De Kleine Komedie donderdag 7 augustus 2014

Ben of ken jij ouder(s)/ opvoeder(s) met kinderen uit groep 6, 7 en 8 op de basisschool? Kom dan op maandag 29 september naar de première van LIKE ME voor het basisonderwijs in De Kleine Komedie in Amsterdam!

Na het grote succes van LIKE en LIKE ME, de theatervoorstellingen over pesten en social media, voor jongeren en hun ouders van het  voortgezet onderwijs, gaat na afloop van de Week tegen het pesten (22 tot en met 27 september), op maandag 29 september, LIKE ME voor het basisonderwijs in première in De Kleine Komedie in Amsterdam!

De avond is speciaal ontwikkeld voor ouders / opvoeders van jongeren en gaat ook over de invloed van sociale media & (online) pesten. De première vindt plaats na afloop van de landelijke Week tegen het pesten, die plaatsvindt van 22 tot en met 27 september.

Wanneer hoort je kind erbij op school? Wanneer valt hij of zij buiten de boot? Wat zijn de emotionele gevolgen van pesten voor jongeren en welke invloed heeft social media op pestgedrag? Ouders krijgen op deze avond  inzicht in de belevingswereld van jongeren en maken kennis met de strijd van jongeren om erbij te horen.

Graag nodigen UPC en PlayBack je uit op maandag 29 september om deze GRATIS première bij te wonen.  De voorstelling begint om 19.30 uur.

Wanneer: maandagavond 29 september
Aanvangstijd: 19.30 uur
Waar: De Kleine Komedie
Adres: Amstel 56-58, 1017 AC Amsterdam
Kaarten: GRATIS en verkrijgbaar via: mvo@upc.nl

'Wat een schitterende avond. Zowel ouders als personeel waren onder de indruk van de wijze waarop de acteurs de situaties speelden. Met name het respect waarmee de acteurs de ouders benaderden was  hartverwarmend.' – Adjunct-Directeur basisschool in Oud-Beijerland.