Terug

Premiere Hot Spot in Schouwburg Almere dinsdag 22 juli 2014

Op 25 september gaat de voorstelling Hot Spot in premiere in de schouwburg in Almere. Hot Spot is een confronterende interactieve  theatervoorstelling die een realistisch beeld schetst van het drank- en drugsgebruik onder jongeren.

De voorstelling maakt voor jongeren voelbaar wie of wat hen kan beïnvloeden in hun persoonlijke omgang met drank en drugs. Het interactieve deel traint jongeren weerbaarder te worden tegen groepsdruk en het verlangen te vluchten in de roes. De première is bedoeld voor jongeren, hun ouders en docenten.

Nieuwe alcoholwet
PlayBack is de eerste die met haar theatervoorstelling inspeelt op de nieuwe wet- en regelgeving en de realiteit bespreekbaar maakt. Zo worden de jongeren voorbereid op een gezond alcohol- en drugsgebruik op het moment dat ze 18 worden en daarvoor. Om het thema integraal bespreekbaar te maken bieden we rondom dit onderwerp ook ouderavonden en docententrainingen aan.

Kom naar de première
Op donderdag 25 september is de feestelijke première van Hot Spot NIEUW in Schouwburg Almere. U bent  van harte welkom deze middag. De voorstelling is gratis toegankelijk en begint om 14.00 uur. 

Première Hot Spot NIEUW | over alcohol en drugs
Wanneer: Donderdag 25 september 2014 om 14.00 uur
Waar: Schouwburg Almere, Esplanade 10, Almere-Stad
Aanmelden: premiere@tgplayback.nl (er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)