Terug

PlayBack ten tijde van Corona vrijdag 20 maart 2020

Beste Boeker van onze jongerenvoorstellingen, ouderavonden en docententrainingen,

Welkom op onze site.
Wat fijn dat u, ondanks dat de scholen gesloten zijn, onze site bezoekt. Samen proberen we het coronavirus Covid-19 in te dammen. We hopen dat het u lukt te improviseren en u te voegen naar de situatie van veel meer thuis zijn en onzekerheid over hoe lang deze situatie aanhoudt.


Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om het contact met jongeren in uw gemeente, uw leerlingen, en uw kinderen goed te houden. Het NJI geeft in onderstaande link een aantal goede tips.

https://www.nji.nl/coronavirus

Wij zijn momenteel erg druk om alle geannuleerde voorstellingen te verwerken. Net als wat voor veel andere culturele instellingen geldt kunnen wij onze voorstellingen op de scholen nu niet uitvoeren. We zoeken momenteel naar alternatieven om toch met jongeren, ouders en docenten in contact te blijven.

Onze theatergroep loopt door het sluiten van de scholen veel inkomsten mis. We zijn blij met de mogelijke ondersteuning die de overheid ons biedt. Maar als stichting zonder winstoogmerk blijft deze crisis voor PlayBack en voor de zzp’ers waar wij mee werken een grote financiële klap.

Samen met u vinden wij graag nieuwe data om onze jongerenvoorstellingen, ouderavonden en trainingen te spelen zodat de beoogde impact van onze voorstellingen uw leerlingen, docenten en ouders alsnog kan bereiken. Als de scholen weer open zijn komen wij erg graag spelen bij u op school. Dat kan eventueel in een aangepaste versie. Schroom niet om hierover contact met ons op te nemen, dit kan via ons algemene nummer: 030-2027024 of via het contactformulier op onze website.

In de tussentijd wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Hartelijke groeten.

Team PlayBack