Terug

Ouderavond over pesten in FOX Theater Hoofddorp maandag 19 januari 2015

Meer dan 100 landen in de wereld vragen extra aandacht voor veilig internetgebruik door jongeren tijdens de Safer Internet Day op dinsdag 10 februari 2015. Pesten, vooral via social media, blijft helaas een veelvoorkomend verschijnsel onder jongeren. Daarom trekt Theatergroep Playback met de interactieve jongerenvoorstelling Like langs middelbare scholen door het hele land. En het werkt. Muisstille aula’s. Ontroerende dialogen. Herkenbare situaties. Gelach. Gepraat. Gehuil. Stilte. Like geeft goed weer hoe het kan gaan bij vriendschappen, groepsdruk, buiten gesloten worden en pesten. 

Kom naar de gratis ouderavond
Op Safer Internet Day staat Hoofddorp in het teken van het congres ‘Young people create the future’ over jongeren, internet en online media. Het programma wordt ’s avonds afgesloten met de interactieve theatervoorstelling Like Me voor ouders. Op treffende en luchtige wijze houdt het professionele acteursteam van PlayBack ouders een spiegel voor aan de hand van kenmerkende en soms hilarische scènes over de puber van nu met dat ‘eeuwige mobieltje in z’n hand'. Wil je ook komen? Meld je dan nu aan. Je krijgt inzicht in de belevingswereld van jouw kind en maakt kennis met de strijd van jongeren om erbij te horen. 

Meld je aan
De ouderavond Like Me vindt plaats op dinsdagavond 10 februari a.s. tussen 19.30 en 21.00 uur in het FOX Theater te Hoofddorp (Taurusavenue 18). Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. De entree is gratis en iedereen is welkom. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door UPC, ECP en Theatergroep PlayBack. Meld je uiterlijk 4 februari a.s. aan. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar Hanneke Hietbrink via hanneke@tgplayback.nl of bel naar 06-29065363.