Terug

Nieuw seizoen voor PlayBack donderdag 27 augustus 2020

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer open. En wij spelen weer. Fantastisch! 


We zijn heel blij en trots om te merken dat onze voorstellingen na de roerige corona tijd weer worden geboekt. Dit betekent veel voor ons als culturele instelling en natuurlijk voor de jongeren waar we voor spelen. 


In onze brochure voor het schooljaar 2020 – 2021 staat ons aanbod van voorstellingen die u voor het komende schooljaar kunt boeken. We kunnen dit reguliere aanbod in een aangepaste versie spelen mocht dit, met betrekking tot extra (regionale) maatregelen van de overheid, nodig zijn.


Als u een voorstelling wilt boeken en/of wanneer u meer informatie wilt over ons aangepaste aanbod kunt u contact met ons opnemen via ons nummer 030-2027024 of via het contactformulier op onze website.


Graag tot snel!
Groet, Team PlayBack

 

Foto: Het team van PlayBack bereidt zich voor op de voorstelling Like (26, 27 & 28 augustus 2020) op het Beatrix College in Tilburg.

 

" Prachtige, pijnlijk ontroerende voorstelling over groepsdruk en pesten.  Namens ons allemaal veel lof voor de acteurs!"  - Jolanda Sormani docent op het Beatrix College