Terug

Heftige Hersens 10 maart in Tilburg maandag 17 februari 2014

Bureau CiST, Uitgeverij Nieuw Amsterdam & Theatergroep kondigen met enige trots aan: Heftige Hersens Live! in Tilburg. De spraakmakende, informatieve en onthutsende voorstelling voor iedereen - van ouder tot puber tot docent - die eindelijk te weten wil komen waarom de puber zo pubert en een ouder zo ‘oudert’!

Uitgeverij Nieuw Amsterdam produceert i.s.m. Theatergroep PlayBack in Theaterzaal Factorium Tilburg een avond die geheel in het teken zal staan van De Puber en diens moeizame relatie met ouders en andere volwassenen. De aanleiding voor de voorstelling is de graphic novel van wetenschapsjournalist en schrijver Mark Mieras en striptekenaar Jan Bart Dieperink over de werking van het puberbrein.

Mark Mieras en Theatergroep PlayBack nemen jongeren en hun ouders mee in een voorstelling vol herkenbare scènes en verrassende wetenschap. Zijn ouders wel zo rationeel als ze denken? Zijn jongeren wel zo asociaal? Wie moet nu eigenlijk wie opvoeden? En tenslotte: wat is de diepere zin van al dit geworstel? Het publiek wordt op interactieve wijze betrokken bij het experiment en theater on stage. Aan het einde van de voorstelling zal de uitgave van het boek overhandigd worden aan de spelers van Theatergroep PlayBack.

Graag nodigen wij je uit deze speciale avond met ons bij te wonen op maandag 10 maart, om 19.30 uur in Theater Factorium.

Kaarten kosten € 12,50 p.p. Alleen bij voldoende deelnemers kan de avond doorgaan. Meld je aan via: Ineke.frijters@tilburg.nl.

Locatie:
Theaterzaal Factorium Tilburg
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
factorium.nl