Terug

Gezocht: PR en Communicatie talent! maandag 20 november 2017

Omvang: 8-16 uur per week (flexibel in te zetten tijdens piek- en dalperiodes)
Plaats; Amsterdam
Wanneer: vanaf januari 2018

Wie zijn wij?
PlayBack maakt interactief theater over maatschappelijke thema’s voor jongeren en hun directe omgeving. De voorstellingen gaan over actuele, pittige onderwerpen die een grote rol spelen in het leven van jongeren op weg naar volwassenheid. Onderwerpen waar de verleiding op de loer ligt en schaamte vaak een rol speelt. Liefde en seksualiteit, (online) pesten, geld en imago en alcohol & drugs. En binnenkort ook culturele diversiteit. PlayBack wil deze thema’s beter bespreekbaar maken onder jongeren en met jongeren. Om ze weerbaarder te maken.
Met een team van ca. 25 acteurs en zeven mensen op kantoor bereiken we jaarlijks met de voorstellingen ca. 50.000 jongeren, 15.000 ouders en 1.500 professionals. Er is steeds meer vraag naar onze voorstellingen.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een schrijftalent dat creatief, eigenwijs, doortastend en gestructureerd is. Iemand die met taal en beeld jongeren, ouders en professionals weet te bereiken. En daarmee de communicatie en PR van PlayBack verder kan doorontwikkelen. Je voelt je thuis in het team van PlayBackers. Dat wil zeggen je bent betrokken bij maatschappelijke thema’s over jongeren, geïnspireerd door de artistieke benadering van educatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en vernieuwing.

Wat ga je doen?
Je start met de communicatie en PR van onze nieuwe voorstelling Count me In. Voor verschillende campagnes van de bestaande thema’s denk je mee met de sales en genereer je free publicity, zowel landelijk als regionaal. Verder hou je de website bij, ben je het brein achter de nieuwsbrieven en positioneer je PlayBack op social media.

Wat vragen wij?
• Je hebt affiniteit met maatschappelijke thema’s, jongeren en theater
• Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de PR en communicatie
• Je beschikt over een academische of HBO-opleiding en denkt en werkt op dat niveau
• Je bent communicatief, flexibel, open, stressbestendig, nauwkeurig, initiatiefrijk en open ingesteld
• Je kunt goed organiseren en plannen en ook zelfstandig werken
• Je beheerst de Nederlandse taal
• Je beschikt over de kennis van, en hebt aantoonbare ervaring met CMS systemen, het gebruik van social media
• Ervaring met filmen, videomontage en Photoshop is een pre.

Reageren:
• Stuur vóór 9 december een cv en motivatiebrief, waaruit duidelijk blijkt wat jouw toegevoegde waarde voor PlayBack zou kunnen zijn, aan merel@tgplayback.nl.
• Mocht je aanvullende vragen hebben, bel dan met Merel van Ekdom op 06-23135643. Kijk voor meer informatie op www.tgplayback.nl.
• De gesprekken vinden plaatst op woensdag 13 december en donderdag 14 december.