Terug

Gezocht: Actrice (V) maandag 30 april 2018

Voor het schooljaar 2018/19 zoekt PlayBack naar een jonge actrice die een rol kan overnemen in onze voorstelling HOTSPOT over alcohol en drugs. Samen met een ervaren gesprekleider en twee andere acteurs ga je met deze voorstelling langs een groot aantal middelbare scholen in Nederland.

Vereisten:
Graag alleen reageren als je op onderstaande data beschikbaar bent:
- Audities: Op 30 mei 2018 in Amsterdam;
- Repetities: In juli en september zullen er 8 repetities gepland worden;
half september gaat de voorstelling op tournee;
- Speelperiode: Van half september 2018 tot en met juli 2019 ben je op de dinsdag, woensdag en donderdag beschikbaar om de voorstelling te spelen. De voorstelling speelt door heel Nederland;
- Samen met je drie collega acteurs/gesprekleiders wordt je in de speelperiode verantwoordelijk voor de voorstelling, het nagesprek en de op- en afbouw van het decor.

Wie zoeken we?
Je bent een bevlogen actrice met een grote interesse in jongeren en maatschappelijke thema’s die raken aan de leefwereld van jongeren. Je bent ondernemend, je bent inspirerend, je staat achter de werkwijze van PlayBack en bent gemotiveerd om met een team van drie acteurs jongeren aan het
denken te zetten over alcohol en drugs.

Verder:
-  heb je een acteursopleiding of opleiding tot dramadocent gevolgd en afgerond;
-  heb je bij voorkeur een rijbewijs;
-  ben je niet ouder dan 25 jaar;
-  heb je inzicht in en kennis over communicatie, gesprekstechnieken en eventueel het interactieve regie model.

Wat bieden we?
- Werken in een professioneel team bij een dynamische en ambitieuze theatergroep;
- Betaling op factuurbasis per gespeelde voorstelling plus een repetitievergoeding.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met het kantoor van Theatergroep PlayBack en vragen naar Rosanne Wielenga, productieleider of Kim Zonneveld, artistiek directeur. Telefoon: 020- 4862005.

Belangstelling?
Mail je cv, een korte motivatie en twee recente foto’s voor 18 mei 2018 naar vacaturehotspot@tgplayback.nl. Je hoort voor 24 mei of je bent uitgenodigd voor de auditie.