Terug

Gezocht: Acteur (M) maandag 7 mei 2018

Ben jij een bevlogen acteur met een grote interesse in jongeren en maatschappelijke thema's? Dan zoeken we jou!

Voor het schooljaar 2018/19 zoeken we een jonge acteur die een rol kan overnemen in onze voorstelling LIKE over pesten en sociale media. Samen met een ervaren gesprekleider en actrice ga je met deze voorstelling  het thema pesten en sociale media onder jongeren bespreekbaar maken.

Vereisten:
Graag alleen reageren als je op onderstaande data beschikbaar bent:
- Audities: Op 31 mei 2018 in Amsterdam.
- Repetities en première: In juni/juli zullen er 7 repetities gepland worden, half augustus gaat de voorstelling op tournee.
- Speelperiode: Van half augustus 2018 tot half juli 2019 ben je op de dinsdag en woensdag beschikbaar om de voorstelling te spelen, met uitzondering van januari en februari waarbij je beschikbaar bent op de woensdag. De voorstelling speelt door heel Nederland voornamelijk op middelbare scholen.
- Samen met je twee collega acteurs/gesprekleiders wordt je in de speelperiode verantwoordelijk voor de voorstelling, het nagesprek en de op- en afbouw van het decor.

Wie zoeken we?
Je bent een bevlogen acteur met een grote interesse in jongeren en maatschappelijke thema’s die raken aan de leefwereld van jongeren. Je weet van aanpakken, je bent collegiaal, je bent inspirerend en je staat achter de werkwijze van PlayBack. Je hebt affiniteit hebt met het thema pesten en sociale media. Het is wenselijk dat je ervaring hebt met trainingsacteren of je hierin wil ontwikkelen.
Verder:
- heb je een acteursopleiding of opleiding tot dramadocent gevolgd en afgerond;
- heb je bij voorkeur een rijbewijs;
- ben je niet ouder dan 25 jaar;
- heb je inzicht in en kennis over communicatie, gesprekstechnieken en eventueel het interactieve regie model.

Wat bieden we?
- Werken in een professioneel team bij een dynamische en ambitieuze theatergroep;
- Betaling op factuurbasis per gespeelde voorstelling plus een repetitievergoeding.

Meer weten?
Meer informatie over ons gezelschap vind je op deze website. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met het kantoor van Theatergroep PlayBack en vragen naar Rosanne Wielenga, productieleider of Imke Donkers, projectleider Like. Telefoon: 020- 4862005.

Belangstelling?
Mail je cv, een korte motivatie en twee recente foto’s voor 22 mei 2018 naar imke@tgplayback.nl.
Je hoort voor 26 mei of je bent uitgenodigd voor de auditie.