Terug

CJP-actie: win LIKE bij jou op school! maandag 3 maart 2014

PlayBack maakt via interactief theater maatschappelijke en actuele thema's bespreekbaar met jongeren, hun ouders en docenten. LIKE is onze nieuwste jongerenvoorstelling, gemaakt voor de onderbouw van alle niveaus van het voortgezet onderwijs, en gaat over (online) pesten. De voorstelling maakt op herkenbare, humoristische en ook pijnlijke wijze de impact van pesten voelbaar. Zo krijgen jongeren inzicht in de belevingswereld van het gepeste kind én de pester.

Bij LIKE bieden wij een gratis digitale handleiding aan voor docenten die voor of na de voorstelling ingezet kan worden in de klas. Naast deze voorstelling voor jongeren, spelen wij ook ouderavonden en docententrainingen over het thema (online) pesten en adviseren wij u graag over aanvullend (les)materiaal van onze samenwerkingspartners.

Winnen!
In samenwerking met Digibewust, UPC en Stichting Kinderpostzegels biedt PlayBack 1 gratis voorstelling aan voor maximaal 60 leerlingen!

Wil jij deze voorstelling winnen om zo kennis te maken met PlayBack en haar werkwijze? Mail dan ons voor 20 maart je verhaal en motivatie waarom LIKE voor jouw leerlingen gespeeld moet worden, naar info@tgplayback.nl.

Meer informatie over LIKE, klik hier.