Terug

Alle docententrainingen op een rij vrijdag 12 mei 2017

Nieuw: PlayBack op maat!

Elke school is anders. Spanningen op de werkvloer, hoge werkdruk, agressie op het schoolplein, lastige situaties met ouders: overal spelen andere dilemma’s. PlayBack biedt docententrainingen om het communiceren met pubers makkelijker te maken:

- Like us All over pesten en een veilige sfeer op school
Welke rol speel jij in het creëren van een veilig leef- en leerklimaat op jouw school? Hoe corrigeer je onaangepast gedrag van leerlingen? Vanuit verschillende invalshoeken wordt het pestthema onder de loep genomen en aan de hand van herkenbare situaties uitgespeeld met acteurs. Je oefent gesprekken binnen klassensituaties en individuele leerling- en oudergesprekken.

- In Gesprek met de jongere van nu
Hoe laat je jongeren nou nadenken over dingen waar ze zelf nog niet bij stilstaan? Hoe motiveer je ze positie in te nemen en geef je hen zelfvertrouwen om zichzelf te laten zien in de wereld waarin ze leven? Deze interactieve docententraining of masterclass gaat over je ogen openen. Die van je leerlingen, maar vooral ook van jezelf en je collega-docenten.

- PlayBack op maat
Daarnaast kan PlayBack trainingen op maat aanbieden waarin docenten oefenen met herkenbare situaties die op jouw school van toepassing zijn. Door middel van theaterscènes en rollenspellen worden actuele dilemma’s uit de onderwijspraktijk uitgediept en wordt gezamenlijk naar oplossingen gezocht.

PlayBack biedt maatwerk aan op onder andere de thema’s: leiderschap, samenwerken als (docenten)team en omgaan met veranderingen in het onderwijs.

Neem contact op met de accountmanagers van PlayBack voor extra informatie. Mail: yvonne@tgplayback.nl of mariekeboel@tgplayback.nl 
Tel: 020 - 486 20 05