Terug
Bekijk de video

De Grote Sprong (po)

Voor zowel kinderen als ouders verandert er een hoop als ze naar de middelbare school gaan. Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Eigen boterhammen mee naar school is niet cool. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en identiteit. Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait? Speciaal voor ouders en kinderen uit het primair onderwijs heeft PlayBack de voorstelling De Grote Sprong gemaakt. 

Waarom willen ouders de hele tijd van alles weten? Waarom kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien?

Twee acteurs en tevens ervaren gesprekleiders van Theatergroep PlayBack schetsen in scherpzinnige en humoristische acts wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare gaat. Wat de rol is van thuis, familie en vrienden en hoe er kan worden ondersteund. De Grote Sprong geeft moed en kracht de oversteek naar de brugklas te wagen en zonder kleerscheuren en als jezelf aan de overkant terecht te komen.

Corona-proof
We bieden deze ouderavond geheel corona-proof online aan. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer weten of boeken? 
Neem contact op met Anne Fleur Thomeer van PlayBack voor extra informatie (tel: 030 - 2027024 of info@tgplayback.nl).