Terug

Count Me In

Een ruzie tussen vrienden op een middelbare school mondt uit in een scheld- en vechtpartij. Rachida wordt daarna vermist. Om haar terug te vinden, moeten de vrienden open en eerlijk zijn naar elkaar. Hierdoor krijgen ze, ondanks hun verschillen, steeds meer vertrouwen in en begrip voor elkaar. Count Me In gaat over diversiteit, polarisatie en begrip. In de voorstelling en in het nagesprek spreken we over wat de invloed is van je culturele achtergrond op je identiteit, hoe je een onbevooroordeeld gesprek kunt voeren, hoe je elkaar aan moet spreken op discriminatie of hoe je voor iemand op kunt komen.

Diversiteit en inclusie 
We leven in een diverse samenleving met veel verschillende levensvisies. Discriminatie, intolerantie, respectloosheid en polarisatie maken deze verschillen steeds groter. Jongeren met een bi-culturele achtergrond hebben, door complexe dilemma’s in de puberteit, meer tijd en veiligheid nodig om hun identiteit te ontdekken en ontwikkelen. Door culturele spanningen in de samenleving ervaren deze jongeren hier niet genoeg ruimte voor. Met dit thema willen we inzicht geven hoe je een onbevooroordeeld gesprek kunt voeren, hoe je elkaar aan moet spreken op discriminatie en hoe je voor iemand op kunt komen.

Deze voorstelling wordt financiëel mede mogelijk gemaakt door:
Vfonds, Stichting Kinderpostzegels, Fonds ZOZ en Fonds de Versterking.

Corona-proof
Al onze jongerenvoorstellingen zijn corona-proof en mogen wij volgens de huidige richtlijnen spelen voor maximaal 60 leerlingen. Tevens spelen we ook voor kleinere groepen van maximaal 30 leerlingen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer weten of boeken?
Neem contact op met accountmanagement@tgplayback.nl of 030 - 2027024 voor extra informatie. Via Fonds de Versterking mag PlayBack een aantal voorstellingen met korting aanbieden op scholen buiten de Randstad. Neem voor meer informatie contact met ons op.