Terug
Bekijk de video

Bedtime Stories

Jongeren denken non-stop na, op welke manier dan ook, over seks en liefde. Maar praten met ouders over seks doen ze niet. Dat is natuurlijk ‘privé’. Terwijl bijvoorbeeld verliefdheid juist een hele mooie aanleiding is om over de wensen en grenzen van pubers te praten. Bedtime Stories draait om alles wat ouders hun kind willen meegeven in een toekomstig liefdesleven. En hoe ze dat het beste kunnen overbrengen, zodat jongeren het ook daadwerkelijk ter harte nemen.

Twee acteurs en een gespreksleider schetsen via korte scènes een confronterend en hilarisch beeld van hoe het er bij veel gezinnen thuis aan toe gaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ‘terugspeeltheater’, een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.
 
Extra
PlayBack werkt samen met professionele instanties die een inleiding kunnen verzorgen bij deze ouderavond. Neem voor meer informatie contact op met PlayBack.
 
Leestip
Marijke Naezer onderzoekt hoe jongeren omgaan met liefde en seks op sociale media. Lees haar blog n.a.v. haar bezoek aan een PlayBack-voorstelling!
 
Meer weten of boeken?
Neem contact op met accountmanagement@tgplayback.nl of 030 - 2027024 voor extra informatie.